+ 55 fik point i Sunds

Torsdag var + 55 i Sunds for at møde sidste års kreds vinder. Det blev en forsigte start på kampen – bolden blev spillet godt rundt – begge hold ville ikke blotte sig
midt i første halvleg kom Sunds på 1-0 på et skud nede ved den ene stolpe. I anden halvleg kom Sunds på 2-0 da + 55 glemte at dække op alle var frem ved et hjørnespark
så en Sunds spiller havde frit løb mod mål. Med 10 min tilbage brændte BOB et par store chancer – men holdt forsatte med at pressen Sunds der var at løbe tør for kræfter
Max Sahaumann fik bolden over stegen til 2-1 – så satte +55 alt ind på at udlignet – den kom også da indskifter Jens B bankede bolden i kassen til 2-2 – +55
kan takke Klaus Christiansen for det ene point – han holdt + 55 inde i kampen med mange store redninger. Han blev kåret som kampens spiller.