Lokalopgør i Uhre

Torsdag aften var der lokalopgør på Uhre Stadion mellem Uhres og Brandes oldboys i +45-rækken. I lang tid var Jørgen Mundbjergs hovedstød en halv meters penge forbi eget mål på Jeppe Karstofts fine indlæg det tætteste, holdene kom en scoring, men i 1. halvlegs sidste 10 minutter satte gæsterne sig på kampen. Indtil da havde begge hold mest lukreret på modstandernes fejl, men i halvegens slutning fik Brande spillet sig frem til 2-3 gode muligheder. Den største tilfaldt Mikael Lund i halvlegens absolut sidste sekunder, men han overplacerede sin afslutning på Benny Vilsborgs præcise indenomsstikning, og dermed forblev 1. halvleg målløs.

Fra 2. halvlegs start forsøgte gæsterne igen at hjælpe hjemmeholdet i gang med flere hasarderede tværafleveringer foran eget felt, men rigtig farligt blev det aldrig. I stedet kom Brande foran midt i halvlegen, da Uhres forsvarsdirigent Erik Eriksen siddende på halen for anden gang i kampen havde hånden på bolden i eget felt efter at være blevet udmanøvreret af Sigurd Kristensen. Jeppe Karstoft omsatte sikkert chancen fra 11-meterpletten til scoring, og kort efter burde han have haft endnu et straffespark, da han blev fældet af Jørgen Mundbjerg. Et straffespark var dog åbenbart nok for dommeren, så først 2 minutter før tid blev Brandes sejr slået fast, da Sigurd Kristensen ved bageste stolpe sikkert ekspederede en flad tværpasning fra Kai Varisbøl i nettet bag en sagesløs Ejner Nygård.