Nederlag til old girls i sæson debut

Tirsdag den 12. april hjemme mod Herning IK

Sæsonens første kamp stod hjemme mod Herning IK. Kampen gav debut til ikke mindre end 3 nye Brande spillere og mod et også helt nyt Herning hold skulle det vise sig at blive en tæt kamp.

Herning kom bedst fra start og efter ca. 4 minutters spil fik de hjørnespark. På efterfølgende klumpspil foran Brande målet lykkedes det en Herning spiller at stoppe bolden fra at gå i mål. Næste chance tilfaldt også Herning, men Line Kaasbjerg Svensson kom godt hjem og fik afværget den helt store friløber.

Brandes første store chance kom efter 19 minutters spil, hvor Pernille Jakobsen finder Line Kaasbjerg Svensson som er løbet i dybden. Line firstimer, men bolden preller desværre af på ydersiden af stolpen.

Kort efter finder Pernille Jakobsen Malene Søgaard, men heller ikke denne chance gav mål. Pause stilling 0-0.

Brande får den første store chance i 2. halvleg. Efter ca. 5 minutters spil sendte Malene Søgaard en frispilning til Gitte Holt, men den store chance blev desværre ikke udnyttet.

Brande stod for meget af spillet i 2. halvleg og Herning levede på kontra og det var også en af dem de kom foran på efter ca. 15 minutters spil. Det fik Brande til at satse lidt mere fremad og det gav også flere gode chancer, bl.a. til Line Kaasbjerg Svensson, men afslutningen endte desværre i sidenettet.

Men det lykkedes ikke for Brande at få scoret og i stedet var det Herning der fik øget til 2-0 med få minutter tilbage. Kampens slut resultat 0-2.

Kampens spiller blev Elsebeth Østergaard. Holdet gav debut til Heidi Kjær, Helle Lykke og Susan Busk som alle fik vist nogle gode takter. Holdet bestod desuden af Line Kaasbjerg Svensson, Pernille Jakobsen, Malene Søgaard, Jane Sandfeld, Gitte Holt og holdleder Karina Kjærgaard.

Næste kamp er tirsdag den 19. april på udebane mod Ikast KFUM.