Senioroldboys sejrede igen.

Brande Oldboys vs. Snejbjerg SG&I + 40, mandag d. 11/4-2016.

En dejlig solskins mandag aften bød på en solid sejr til Brande Oldboys på 2-0 over Snejbjerg, dog bar det tydeligt præg af, at Brande oldboys stadig er i opstarts fasen da spillet var langsomt og man ikke kom frem til de rigtig store chancer. Hvis Brande oldboys havde spillet hurtigere, kunne de nemt have vundet større. Da der var kun spillet et minut af kampen scorede Nicolaj Eg sit første mål i kampen efter et godt indlæg af Danni Smøg Nielsen fra højreside. Snejbjerg havde ikke meget at komme med i starten og det kunne høres på en meget utilfreds målmand som skældte sit mandskab ud. Efter et længere overtag af Brande oldboys kom Smøg igen til et godt indlæg som dog krævede lidt mere pression af Henrik Skytte Mortensen. Efter 10 minutters spil kunne Brande Oldboys målmand Kim Lauritsen røre bolden for første gang og det viste tydeligt at Snejbjerg ikke havde det store at komme med. Brande oldboys spillede for langsomt og havde svært ved at komme igennem Snejbjergs forsvar og spillede meget på lange bolde frem igennem banen. Efter 17-18 minutters spil fik Snejbjerg så sit første hjørnespark, efter at Brande Oldboys havde haft flere af slagsen. Efter clearing i Brande forsvaret modtog Nicolaj Eg modtager bolden ude i den ene side af banen og vil sætte i løb fremad med bolden, men af en eller anden grund falder han i stedet over bolden fremfor at drive den med fremad. Han kommenterede det bare ved: ”Banen er da godt nok ujævn!” (det skal dog nævnes, at der var flere der faldt igår). Efter et hjørne til Brande Oldboys slog Snejbjerg kontra, hvor Torben Kjærgaard Jakobsen pludselig stod alene med 3 Snejbjerg spillere, men han afværgede situationen fremragende. Efter 25 minutter et godt opspil af Brande Oldboys’ Jonny Bjørnsholm som lagde den ud på kanten til Smøg, som efterfølgende spillede den fiks i dybden mellem 2-3 Snejbjerg forsvarsspillerne til Nicolaj Eg, så scorede Eg sit andet mål i kampen.

I pausen erstattede Jens Slagter Sørensen, Michael Lyhne i forsvaret og den nye franskmand Jean Marc Gomes erstattede Elmedin Bratic i angrebet og gamle Ole Thisgaard fik lov at blive på bænken lidt endnu. Efter pausen havde Smøg igen et godt indlæg, som Brande oldboys fik et hjørne ud af. Hjørnet kom der så desværre ikke så meget ud af, da Torben Jakobsen skød bolden langt forbi målet med skinnebenet. Ole Thisgaard kom på banen i stedet for Nicolaj Eg i angrebet med 15 minutter tilbage af kampen. Brande Oldboys havde nogle fine chancer til sidst i kampen, dog uden at det blev sådan helt vildt spændende. Michael Lyhne erstattede Thomas Svensson med 10 minutter tilbage af kampen, da Svensson skulle videre på arbejde. Medin fik også lov til at komme på banen igen, og han erstattede Bjarne Tøf Kristensen. Kampen endte 2-0 med Nicolaj Eg som dobbelt målscore, men kunne nemt have blevet til flere mål for Brande oldboys.

Nicolaj Eg blev også kampens spiller med 5 stemmer.

Næste kamp for holdet er mod rivalerne fra Herning Fremad mandag d. 18. april på Brande Stadion kl. 19.00.

Skrevet af Natasja Hauge Jørgensen d. 11-04-2016.