Sæsonens sidste kamp endte i uafgjort

Tirsdag den 6. oktober ude mod Herning KFUM

I sæsonens sidste kamp skulle Brande Old Girls en tur til Herning på en rigtig efterårsdag. Kampen fik en noget kaotisk start idet vi var nået til Herning uden spilletøjet. Bilen blev vendt mod Brande igen og vi nåede Herning med 5 minutter til kampstart, så var stilen ligesom lagt.

Med 7 minutters forsinkelse blev kampen sat i gang og der skulle ikke gå mange sekunder før Brande fik sit første mål. Efter at have givet bolden op fandt Monika Kousgaard Pia Holt Kjærgaard i dybden og hun spillede bolden på tværs til Line Kaasbjerg Svensson som scorede sikkert til 0-1.

Men det slog desværre ikke Herning ud og der gik ikke mange minutter inden en Herning spiller lidt heldigt sendte bolden op i det ene målhjørne til 1-1 og kort efter lykkedes det endda Herning at komme foran 2-1.

Herefter står der Brande på resten af halvlegen. Line Kaasbjerg Svensson blev spillet fri af Gitte Holt, men desværre uden held. Gitte Holt forsøger udefra, men keeperen fik en parade på. Men næste mål blev sat ind af Monika Kousgaard, som forsøgte langt udefra og bolden sejlede ind i nettet ved den bagerste stolpe til 2-2. Og Monika var ikke færdig. I sidste minut inden pausen sendte hun bolden mod mål langt udefra og bolden var tilpas hård og høj så Herning keeperen ikke kunne tage den. Pause stilling 2-3 til Brande.

2. halvleg er ikke mere end 3 minutter gammel, før Gitte Holt fik bolden midt på Hernings bane og tog et træk og sendte bolden i mål til 2-4. Men igen lod Herning sig ikke slå ud og reducerede kort efter til 3-4 og desværre lykkedes det dem også at udligne midt i halvlegen til kampens slutresultat 4-4.

Holdet bestod af Jane Sandfeld, Marianne Kjær, Kia Egebjerg, Line Kaasbjerg Svensson, Pia Holt Kjærgaard, Monika Kousgaard, Gitte Holt, Elsebeth Østergaard og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen.