Hammerum blev knækket

Efter sidste uges uafgjorte kamp mod Herning KFUM, hvor holdleder Kenneth Lauridsen med et af sine sjældne mål (eller var det et indlæg?) sikrede sit hold 1-1, skulle Brande Oldboys’ +45-hold torsdag aften forsøge at forsvare andenpladsen i udekampen mod Hammerum. Hjemmeholdet kom bedst fra start, og i målet måtte Ken Pedersen et par gange diske op med fodparader overfor helt frie Hammerum-angribere; den ene gang måtte han desuden have stolpen til hjælp. I en målløs første halvleg var Carsten Thinggaard tættest på scoring for Brande, da han helflugtede Erik Eriksen perfekte indlæg direkte på hjemmeholdets keeper.
Efter pausen overtog BOB kampen, og efter 10 minutter tilkæmpede Erik Eriksen sig et lidt tyndt straffespark. Igen trak Hammerum-keeperen dog det længste strå, denne gang i duel med Sigurd Kristensen, der hverken fik tilstrækkelig fart eller præcision i sit forsøg fra 11-meterpletten. 5 minutter senere lykkedes det så endelig, da Kim Tranholm ved forreste stolpe fik prikket riposten fra et hjørnespark over stregen, og få minutter senere blev det 2-0, da Erik Eriksen blev sendt af sted i dybden. Han viste stort overblik og sendte bolden på tværs til Sigurd Kristensen, som fik revancheret sit brændte straffespark. Hammerums bedste forsøg i 2. halvleg var et frispark, der prellede af på overliggeren, men i slutminutterne faldt hjemmeholdets defensiv helt fra hinanden, og Ole Thisgaard nåede at misbruge et par store muligheder for at øge føringen.

I sæsonens sidste kamp taget Brande, der som det eneste hold i rækken ikke har tabt en kamp i efteråret, imod Vildbjerg, og med minimum uafgjort her, er andenpladsen i hus.