Old girls sikret 2. pladsen

Tirsdag den 29. september hjemme mod Herning IK

Sæsonens sidste hjemmekamp stod mod Herning IK – en kamp om 2. pladsen i puljen. En sejr ville sikre denne.

Og der skulle heller ikke gå mange minutter før Brande havde den første store chance. Lena Jensen fandt Malene Søgaard i dybden med en super aflevering. Malene tog et par træk, men afslutningen sad desværre lige på.

Kort efter var det lige omvendt. Malene Søgaard fandt Lena Jensen, som bragede bolden i nettet til 1-0.

Herefter havde henholdsvis Line Kaasbjerg Svensson og Pia Holt Kjærgaard et par gode chancer inden Herning kom lidt mere med i kampen og Jane Sandfeld måtte hive et par gode redninger frem.

Halvlegen blev dog sluttet af med en hammer på overliggeren med Lena Jensen som afsender. Pause stilling 1-0.

Herning kom lidt mere med i 2. halvleg generelt, men det gav også chancer til Brande. Lena Jensen fandt Gitte Holt fri foran mål, men hun sendte bolden langt over.

Kort efter gik en Herning spiller i ryggen på Pernille Jakobsen lige uden for feltet. Lena Jensen sendte endnu en kanon imod mål. Afslutningen ramte Line Kaasbjerg Svensson i ryggen og faldt heldigvis ned foran hende, så hun let kunne sende den i mål til 2-0.

Herefter følger et par mega store chancer til Herning. Den første chance var en Herning spiller helt alene med Jane Sandfeld, men Jane trak en stor redning op i form af en fodparade. Næste chance lykkedes det rent faktisk Herning af passere Jane Sandfeld i målet, men Malene Søgaard reddede bogstavlig talt bolden på stregen og fik den vippet ud til hjørne.

Kampens sidste mål blev igen sat ind af Line Kaasbjerg Svensson. Gitte Holt fandt Malene Søgaard som igen spillede på tværs til en helt fri Line. Hun scorede imellem benene på Herning keeperen til slut resultatet 3-0. 2. pladsen i puljen er dermed sikret.

Kampens spiller blev Elsebeth Østergaard. Holdet bestod desuden af Mette Jørgensen, Jane Sandfeld, Pia Holt Kjærgaard, Malene Søgaard, Pernille Jakobsen, Gitte Holt, Lena Jensen og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen.