Gammel DS angreb afgjorde topkamp.

2 dobbelte målscorere i sikker sejr mod IFS.

Mandag d. 21/9 drog Brande Oldboys +40 holdet til Ikast for at møde IFS. Disse kampe plejer altid at være meget tætte men det blev den ikke denne gang. Allerede i kampens 2. minut fik Michael “Summe” Husum en stor chance efter et godt indlæg fra Bjarne Kristensen, men Summe fik ikke helt ramt på bolden, så den strøg forbi mål. Minuttet efter var Summe på spil igen, han spiller bolden skrå tilbage til Nicolaj Eg inde i feltet, som tordner bold i mål til 1-0 uden chance for målmanden. Midt i halvlegen lagde Thomas Svensson et indlæg i feltet, som Michael Husum kom højest på, og headede den ind til 2-0. Efter 22. minutter blev det til 3-0 da Bjarne Kristensen smed et perfekt indlæg ind i feltet, bolden lå lige hvor den skulle lige mellem forsvar og IFS målmanden og røg til bageste stolpe, hvor Nicolaj Eg satte en sikker inderside på, så den strøg i kassen.

Anden halvleg var 10. minutter gammel, da Michael Husum også blev dobbelt målscore, denne gang var det endnu engang efter et indlæg fra Bjarne “Tøf” Kristensen, hvor Summe flugtede bolden i mål til 4-0. Fem minutter før tid fik Ikast FS reduceret til 1-4, da BOB målmand Kim Lauridsen fik en dårlig tilbagelægning, som han ikke fik clearet helt væk, så en IFS mand kunne score i tomt mål.

Bjarne “Tøf” Kristensen blev dagens spiller, men hele holdet skal roses for en god indsats.

Næste kamp for holdet er mandag d. 28/9 hjemme mod Vildbjerg.