Nederlag til Ikast

Tirsdag den 15. september hjemme mod Ikast KFUM

Kampen denne regnvåde tirsdag stod på hjemmebane mod Brandes onde ånd Ikast. Og kampen var heller ikke mere end 5 minutter gammel inden Ikast benyttede en fejl i Brande forsvaret til at score til 0-1.

Herefter overtog Brande faktisk alt spillet og kom frem til flere gode chancer. Malene Søgaard sendte bolden på stolpen og Lena Jensen havde et godt skud udefra som keeperen kun lige nåede med det yderste af tåen, men desværre lykkedes det ikke for Brande at score. Pause stilling 0-1.

Også i 2. halvleg sad Brande på hele spillet og fik kæmpet sig frem til flere gode og store chancer, men desværre kneb det med effektiviteten og det må man sige at det gjorde den ikke i den anden ende.

Med ca. 5 minutter igen lykkedes det Ikast at øge til 0-2 på en fejl kommunikation i Brande forsvaret.

Herefter forsøgte Brande sig lidt mere offensiv, men det resulterede i endnu en chance til Ikast. En Ikast spiller blev nedlagt lidt uden for feltet og på efterfølgende frispark blev bolden sendt i mål til slutresultatet 0-3.

Kampens spiller blev Mette Jørgensen . Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Pia Holt Kjærgaard, Pernille Jakobsen, Lena Jensen, Line Kaasbjerg Svensson, Lisbeth Biltoft, Malene Søgaard og holdleder Gitte Holt.