Dejlig dag på Brande stadion for Brande old girls

Tirsdag den 16. juni hjemme mod Herning IK

Endelig lidt sol på Brande stadion. Og det benyttede Brande Old Girls til at tage imod Herning IK. Og med et hold der nærmest kun bestod af forsvarsspillere, en keeper og en enkelt angriber var det Herning der kom bedst fra start.

Efter 9 minutters spil kom de foran 0-1. Men det slog som sædvanlig ikke Brande ud. Efter 15 minutter er det Elsebeth Østergaard der dribler frem mod HIK forsvaret og da ingen af dem vælger at gå imod hende sendte hun en velplaceret bold op i det ene målhjørne til udligning 1-1.

Og da HIK havde givet bolden op – er det Line Kaasbjerg Svensson, som fanger en aflevering i HIK forsvaret. Hun spiller Gitte Holt helt fri og hun scorede sikkert til 2-1.

Halvlegen sidste tilfaldte HIK, men Jane Sandfeld i målet var skarp og hurtig over afslutningen. Pause stilling 2-1.

Knap er spillet kommet i gang i 2. halvleg før Brande får et hjørne spark og Dorthe Eriksen fik scoret til 3-1 med hovedet. Ca. halvvejs i 2. halvleg er det Kia Egebjerg der fighter sig til bolden og spiller Line Kaasbjerg Svensson helt fri. Hun scorede sikkert til 4-1.

Kort efter er det Helle Andersen der har en god chance – igen på opspil af Kia Egebjerg. Og chancer er der nok af. Line Kaasbjerg Svensson blev spillet fri af Pernille Jakobsen. Mette Jørgensen forsøgte udefra. Kia Egebjerg blev spillet fri af Gitte Holt og til sidst Gitte Holt der blev spillet fri af Kia Egebjerg. Men desværre alle uden mål. Kampen sluttede 4-1.

Kampens spiller blev Kia Egebjerg. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Mette Jørgensen, Elsebeth Østergaard, Gitte Holt, Pernille Jakobsen, Line Kaasbjerg Svensson, Dorthe Eriksen, Helle Andersen og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen.