Senioroldboys +40 sejrede i topkampen.

Mandag d. 8. juni spillede holdet hjemme i Brande mod det ubesejrede mandskab fra Herning Fremad. Første halvleg endte desværre uden scoringer og med Brande som det mest spilstyrende, men holdet manglede lige det sidste i afleveringerne og afslutningerne. En lille opsang i pausen hjalp og 2 min inde i halvlegen opsnappede Nicolaj Eg bolden i feltet og udplacerede målmanden og 1-0 til hjemmeholdet var en realitet. 2 min senere sendte forsvars generalen Torben Jakobsen en lang præcis aflevering op bag Fremads forsvarere og Nicolaj Eg havde luret dette og loppede bolden over målmanden til 2-0. Kort før tid tacklede Søren Prøhl en bold hen til Eg i feltet, som blev væltet og straffesparket var en kendsgerning. Søren Prøhl scorede sikkert fra 11 meter pletten til slutresultatet 3-0. Torben Jakobsen og Nicolaj Eg var Brandes bedste. Næste kamp er mandag d. 15. juni på udebane mod Snejbjerg.