På græs i Tjørring

Efter en uges ufrivillig turneringspause som følge af et afbud fra Ikast KFUM kom Brande Oldboys’ +45-hold torsdag atter på græs i Tjørring, som man sidste år tabte begge indbyrdes opgør til. Hjemmeholdet kom da også blæsende fra start i den stride sidevind, men første gang, BOB var gæster i værternes straffesparksfelt, fik Kenneth Raahauge presset en forsvarer til en fejlaflevering, som Ole Thisgaard køligt omsatte til 1-0. Dan Helge Pedersen nåede at heade Mogens Laugesens perfekte indlæg på trekantsammenføjningen, inden Ole Thisgaard opretholdt sit scoringsgennemsnit på 2 mål pr. kamp efter et flot fremstød fra egen banehalvdel af Sigurd Kristensen i ægte libero-stil. Paw Kristensen fik skovlet et præcist indlæg til forreste stolpe over mål, og endnu et indlæg fra Mogens Laugesen tog overliggeren, inden Brian Dahl Thomsen satte sig igennem overfor en Tjørring-forsvarer og gjorde det til pausestillingen 3-0 til BOB.
2. halvleg blev en anderledes tempoforladt affære indtil Tjørrings eneste kvalificerede afslutning i kampen 10 minutter før tid. Minuttet senere fandt kampens spiller, Dan Helge Pedersen, Jens Studsgaard med en knivskarp stikning i dybden, og i modsætning til et par lignende situationer undlod dommeren denne gang at fløjte for offside, men ventede, til bolden lå i hjemmeholdets netmasker. Både Kenneth Lauridsen og Jeppe Karstoft fik chancen for at gøre ham kunststykket efter, men brændte på Tjørring-keeperen, der som den eneste hos hjemmeholdet kunne være sin egen indsats bekendt.
Dermed endte kampen med en uventet sikker 4-0-sejr til Brande, der fortsat har maksimumpoint efter 4 spillerunder.
Forude venter Ikast FS, der kan prale af samme foreløbige facit.