Old girls kunne ikke følge op på den gode sæsonstart

Tirsdag den 21. april ude mod Ikast KFUM

Brande skulle forsøge at følge op på den fine sæson start i sidste uge, men det blev desværre ikke så godt.

Allerede efter 4 minutter kommer Ikast foran på noget man nærmest ikke kan betegne som en chance. Det slog dog heldigvis ikke Brande pigerne ud og efter 9 minutters spil er det Pernille Jakobsen der udligner efter flot opspil af Lena Jensen.

Og Lena Jensen stod for flere gode ture frem af banen og efter 15 minutters spil har hun en stor chance – dog uden held.

I stedet er det Ikast der igen – noget uretfærdigt kommer foran – med 5 minutter tilbage af første halvleg. Pause stilling 2-1 til Ikast.

Brande starter 2. halvleg med endnu en chance, men igen som i 1. halvleg, så er det i stedet Ikast for får gevinst og scorer til 3-1.

Herefter følger et par gode forsøg til både Trine Gasbjerg Jørgensen, Lena Jensen og Gitte Holt. Dog uden træfsikkerhed. I stedet for er det Ikast der kommer på både 4-1 og 5-1 som også bliver kampens resultat.

Kampens spiller blev for 2. gang i træk Trine Gasbjerg Jørgensen. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Mette Jørgensen, Malene Søgaard, Camilla Mikkelsen, Lena Jensen, Gitte Holt, Dorthe Eriksen, Pernille Jakobsen og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen.