D. 04. Maj 2011 – Brande Oldboys A +32 vandt igen.

Brande´s Oldboys A mødte onsdag aften Hammerum IF på hjemmebane. Fra kampen´s start tog hjemmeholdet styringen, og midt i første halvleg kom man også fortjent foran 1-0 på et flot hovedstødsmål af forsvarsspilleren Martin Nielsen efter et hjørnespark fra Nicolaj Eg. Få minutter senere lå Lui Mølleskov et præcis indlæg med hans varme højreben, og Nicolaj Eg flugtede bolden ind bag målmanden til en 2-0 føring, som også blev kampen´s resultat. Sejren burde have været nogle mål større, bl.a. havde de to målscorere, samt Søren Prøhl et par ”store” hovedstødschancer, som burde have givet mål.
Brdr. Nielsen (Martin og Kim) var Brande´s bedste i denne kamp. Næste kamp er også på hjemmebane, og det er onsdag d. 11/05 kl.19.00 mod Vildbjerg SF.