Tirsdag den 12. april ude mod Karstoft

Tirsdag d. 12. april, startede Old girls deres turnering ude imod Karstoft, på en rigtig blæsende forårsdag.

Der var blot spillet 5 min. da vi havde haft vores to første målchancer dog uden resultat, i stedet fik Karstoft en lang bold som de udnytter, og ganske kort tid derefter opsnapper Karstoft angriber en fejlaflevering fra målmand Kristiane Pedersen , og så stod der 0-2 til hjemmeholdet. Det fik os i gang og straks derefter kommer Eva Pedersen løbende op ad venstre side, slår en aflevering ind over til Pia Holt Kjærgaard der sætter bolden ind. 7 min. efter slår Lene Bendixen en aflevering til Pia Holt Kjærgaard der dribler til baglinjen og skyder ind i mål feltet hvor Elsebeth Nygaard tæmmer den med brystet og sætter bolden i mål til 2-2. 4 min før halvleg scorer Pia Holt Kjærgaard til 3-2.

I anden halvleg kæmpede og kæmpede vi i blæsten, men ind ville bolden ikke, før 6 min. før tid, hvor Elsebeth Nygaard og Pia Holt Kjærgaard spillede bande, Elsebeth Nygaard afleverer indover til en fri Lene Bendixen der hamre bolden ind til slutresultatet 4-2.

Kampen gav debut til Eva Pedersen der blev kampens spiller , samt til Sanne Thingaard, comeback til Kristiane Pedersen der tog tjansen i målet, øvrige spiller var Pia Holt Kjærgaard, Lisbet Andersen, Dorthe Eriksen, Lene Bendixen, Elsebeth Nygaard.