Senioroldboys sejrede i intens topkamp.

Brande Senioroldboys +40 mødte på udebane rækkens nr. 2 Hammerum mandag d. 22. september i en meget tæt og intens topopgør. Man kunne sagtens se fra kampens start af, at ingen af holdene ville give modstanderne meget plads, og de fleste nærkampe foregik også på midten af banen. Det var en kamp uden de store chancer, dog fik udeholdets Søren Prøhl tilkæmpet sig et straffespark, som blev kampens reelle eneste store chance. Denne omsatte topscorer Nicolaj Eg sikkert til 1-0 til BOB, som også blev kampens resultat. Hele Brande holdet skal roses for en kæmpe indsats, også speciel set i lyset af at både Martin Bjærre og Kim Tranholm begge skulle ud og have 10 minutters pause ifølge dommeren i anden halvleg. Thomas Svensson og Mads Ruglykke blev kåret som holdets bedste spillere. Holdets næste og sidste kamp i år er mandag d. 29. september på hjemmebane mod Lind Oldboys kl. 17,45.