Træthed efter LM?

Tirsdag den 2. september ude mod Ikast KFUM

Om det var træthed i benene fra weekendens strabadser til landsmesterskaberne skal vi lade være usagt, men faktum er at Brande kom rigtig skidt fra start. Kampens begyndelse var næsten en tro kopi af de 2 hold første indbyrdes kamp og ret hurtigt var Brande bagud med 0-4. Og første halvleg sluttede ikke meget bedre af. Ikast fik et korrekt straffe efter at Mette Jørgensen pr. reflex tog bolden med hænderne. Jane Sandfeld i målet var chanceløs og pausestillingen blev på hele 0-5.

2. halvlegs start blev ikke meget bedre – allerede efter 2 minutter var den gal igen og Ikast scorede til 0-6.

Herefter kommer Brande mere og mere med ind i kampen og får tilkæmpet sig ind til flere gode chancer. Bl.a. et skud, som er lige ved at trille ind over stregen, men en Ikast spiller fik redet i sidste øjeblik. . Herefter har Pia Holt Kjærgaard en fin aflevering ind foran mål til Malene Søgaard, men hun når den lige akkurat ikke. Brande sidste store chance tilfaldt Dianna Nymark, men også hun brændte på friløberen.

Helt til sidst er det i stedet Ikast der får scoret endnu et mål til kampens resultat 0-7. Et rigtig træls resultat mod et rigtig godt hold, men heldigvis var der flere gode momenter, som skal bruges fremover.

Kampens spiller blev Line Kaasbjerg Svensson. Holdet bestod desuden af Pia Holt Kjærgaard, Mette Jørgensen, Pernille Jakobsen, Malene Søgaard, Elsebeth Østergaard, Jane Sandfeld, Dianna Nymark, Gitte Holt og holdleder Pia Pedersen.