Brande old girls fortsætter det flotte spil

Tirsdag den 29. april 2014 ude mod Vorgod-Barde

På endnu en skøn forårsdag var Brande pigerne taget til Vorgod-Barde. Og der blev blæst til angreb fra start.

Allerede efter 3 minutters spil havde Rikke Frank Brandes første chance. Men desværre uden held.

Efter 7 minutter er det Line Kaasbjerg Svensson der forsøger sig med venstre benet. Bolden ender hos Trine Gasbjerg Jørgensen og hendes afslutning bliver rettet af og går i mål. 1-0 til Brande.

Et par minutter senere er Trine Gasbjerg Jørgensen på spil igen. Hun spiller Rikke Frank fri i højre siden og hun sender bolden ind foran til Gitte Holt, som sikkert sendte bolden i mål til 2-0.

Minuttet senere har Vorgod-Barde en chance – men Jane Sandfeld er på plads og får vippet bolden over mål.

Med 5 minutter tilbage af 1. halvleg får Brande et frispark næsten oppe ved midten. Dorthe Eriksen sender bolden højt ind mod målet. Keeperen blev fanget på mellemhånd og den sejlede ned i kassen til 3-0.

Et par minutter senere er der igen fare på færde foran mål. Først er det Line Kaasbjerg Svensson der forsøger sig, dernæst Trine Gasbjerg Jørgensen og til sidst dumper bolden ned foran Gitte Holt, som får den prikket i mål til 4-0. Halvlegen sidste chance tilfaldt Vorgod-Barde. Men Jane Sandfeld, som ikke havde meget at lave var igen på plads og fik presset afslutningen forbi mål.

Halvlegen krævede ikke mange ændringer. Og 2. halvleg udviklede sig som første med mange chancer til Brande, men vi skulle alligevel helt hen til 19 minutters spil. Rikke Frank spiller Pernille Jakobsen. Hun spiller igen Line Kaasbjerg Svensson helt fri og hun udplacerer sikkert keeperen til 5-0 føring.

Kampens sidste mål tilfaldt også Brande. Denne gang blev det Pernille Jakobsens tur. Også hun udplacerede keeperen til 6-0 som også blev slut resultatet.

Kampens spiller blev Line Kaasbjerg Svensson. Kampen gav debut til Rikke Frank. Holdet bestod desuden af Elsebeth Østergaard, Jane Sandfeld, Trine Gasbjerg Jørgensen, Pernille Jakobsen, Dorthe Eriksen, Gitte Holt og holdleder Pia Pedersen.