Oldboys A +32 holdet kom på tavlen med årets første point.

Efter en rodet start fra begge hold, kom Brande frem til nogle gode chancer midt i halvlegen i hjemmekampen mod Tjørring IF. Det kan nævnes at Elmedin Bratic var lige ved at score, da han var helt alene igennem, men sparkede desværre ved siden af.

Tjørring IF kommer desværre foran på et selvmål af Stefan Laursen, som snitter en bold ind over Morten Thomsen i buret.

Hurtigt i 2. halvleg fik BOB +32 holdet udlignet ved Thomas Andersen og kort efter blev det også til 2-1 til BOB, da Rasmus “Mus” Nielsen slipper igennemforsvaret og scorer.

Herefter er der kæmpe chancer i begge ender men Tjørring kommer faktisk foran 2-3, men med små 10 min igen, scorer Thomas Andersen sit andet mål i kampen og scorer til 3-3 som bliver slutresultatet.

Kampens spiller blev Rasmus “Mus” Nieslen med 6 stemmer.