BOB +32 holdet tabte comeback kampen i A rækken.

Holdet havde svært ved at komme igang i deres første kamp på udebane mod Snejbjerg i A rækken efter oprykningen fra efteråret.

I første halvleg kneb det lidt med spillet og kun et par gode redninger af Søren Laursen i BOB målet i løbet af den første halve time, gjorde at hjemmeholdet Snejbjerg kun var foran 1-0 ved halvleg. Dog kom holdet i de sidste 10-15 min af halvlegen mere og mere med ind i kampen og har nogle gode chance, bl.a. Rasmus ”Mus” Nielsen havde et skud på stolpen.

Fra 2. halvlegs begyndelse overtager BOB styringen mere eller mindre totalt og spiller noget fornuftig bold, dog får man ikke udnyttet chancerne til at lave mål. Jens Studsgaard har et indlæg som går på overlæggeren og i kampens dødende sekunder fumler Henrik Sølund og Søren L. foran målet og får skovlet bolden over målet, så holdet tabte deres første kamp med 1-0 ude mod Snejbjerg.

Kampens spiller med 5 stemmer Danni ”Smøg” Nielsen..

BOB +32 holdets næste kamp er efter påske onsdag d. 23. april på hjemmebane mod Tjørring IF 1 kl. 19,00.