Brande Old Boys +40 hold slutter stærkt.

Lørdag dannede Brande Stadion rammen om den sidste kamp for Brande Old Boys +40 hold. Kampen var imod Ikast, som altid plejer at være stærke. Brande havde allerede vundet rækken så den spænding var allerede udløst.

Det var dog et yderst tændt Brande mandskab som løb på banen og allerede efter 12 minutter havde Søren Prøhl bragt Brande foran både 1-0 og 2-0. Efter 20 minutters spil bragte Finn Jensen Brande foran med 3-0 på et flot hovedstød. Så var linien lagt og Brande styrede totalt begivenhederne.

Resten af kampen blev et stort Søren Prøhl show. Som tidligere skrevet scorede han de 2 første mål, men for at det ikke skal være løgn scorede han 3 mere så hans total blev på 5 mål. FLOT.

Kampen sluttede med en 6-0 sejr til Brande over rækkens nr. 2, hvilket gjorde at Brande suverænt har vundet rækken med 8 point ned til Ikast på 2. pladsen.

Kampens helt store spiller blev selvfølgelig Søren Prøhl med 9 stemmer.

Bomber Prøhl sluttede sæsonen af med 5 kasser :-)