Uafgjort i Super Veteran +55’s topkamp mod Bording

BOBs Super Veteran +55’s topkamp mod Bording, var en  kamp hvor der både var tempo, chancer og rigtig godt spil af begge hold, et  rigtig topopgør. Bording kom foran på et godt skud efter 10 min. det blev  stillingen ved pausen.
Efter pausen gik det stærkt de først 5 min. først udlignede BOB ved Peter Munkholm til 1-1, og derefter kom BOB foran ved Ove Pedersen på et langskud, langskuddet var en aflevering til Åge Kristensen,  men han fik ikke fat i bolden, men det fik Bordings  målmand heller ikke 2-1. Næste Bording angreb 2-2. Efter ca. 15 min. kom BOB igen foran ved Peter Munkholm på godt spillet angreb 3-2, men da der manglede godt 2 min. af kampen, fik Bording udlignet på hovedstød til 3-3, som blev topkampens resultat.

Fiduspokalen gik til en stærk spillende Kent Bjerre, men hele holdet skal roses  for god indsats.
BOB skal i den sidste kamp mod Kølkær, have mindst  uafgjort for blive kredsvinder, den spilles på udebane på torsdag den 10.10.