Storsejr til Senioroldboys +40 holdet

Mandag skulle Brande Old Boys’ 40+ hold op imod Lind på hjemmebane. Det var et stærkt Brande mandskab, som hurtigt skulle vise sig at være total overlegen.

Brande bragte sig allerede foran i det 3. minut da Prøhl headede et godt indlæg fra Michael Lund i nettet. Angrebene haglede ned over et Lind mandskab som forsvarede sig med næb og klør. Dette holdt dog kun indtil det 10. minut, hvor Prøhl (igen) scorer til 2-0 på en flot helflugter. Assist var Summe som flot lagde en sukkerbold indtil Prøhl.  Allerede efter 15 min. var kampen reelt afgjort. Torben Kjærgaard scorede direkte på hjørnespark. Efter 22 min. scorede Summe på hovedstød efter endnu et indlæg fra Michael Lund.

2. halvleg blev nøjagtig ligeså ensformigt som 1. halvleg. Lars Poulsen fik også lyst til at blande sig i målscoringen da han efter få minutters spil får bolden nogle få meter inde på Linds bane halvdel. I stedet for at løbe ned imod målmanden vælger han koldt at skyde med det samme. Bolden sejler stille og roligt uden om målmanden. Flot detalje af den gamle målmand.

Der blev scoret yderligere 3 mål i anden halvleg ved Søren Nygaard Prøhl, Lars Poulsen (direkte på hjørnespark) og sluttelig kunne målmand Kim Lauritsen score til 8-0 på et straffespark.

Alt i alt en god kamp af Brande, hvor sejren sagtens kunne have været større. Skudstatistikken hedder noget i retning af 98-2 i Brandes favør. Brande´s bedste med midtbane spillerne Michael “Summe” Husum og Allan Kjærgaard.

Holdets næste kamp er på udebane mandag d. 16. september mod Bording.

Holdet ligger suverænt på 1. pladsen med maksimum 15 point for 5 kampe og med en målscore på hele 18-1.

Der kan lige nævnes at manden med det nye lange efternavn scorede hattrick i hjemmekampen mod Lind Oldboys 🙂

Manden med det lange efternavn lavede hattrick mod Lind Oldboys.