Super-Veteran +55 har stadig maximum point

Super-Veteran +55 har stadig maximum point, 5 kampe 15 point.
Til kampen mod Tjørring på hjemmebane var holdet ramt med 3 skadede spillere, men med en flot holdindsats, lykkedes det holdet at vinde over Tjørring med 2-1.
Tjørring var kommet foran i det 5. min. 5 min. senere lavede Tjørring straffespark på Åge Kristensen, og her scorede Erland Hansen sikkert til 1-1. 5 min.  senere gik Åge Kristensen solo, og scorede til 2-1 næsten fra baglinien. Resten  af halvlegen var der chancer til begge hold, men 2 gode forsvar stod godt, og  de holdt angriberne fra scoring, og sådan forsatte spillet i 2. halvleg, med overvægt i spil til hjemmeholdet.
Hele BOB holdet spillede klogt, viste  god fight og en rigtig holdindsats.

Fiduspokalen blev delt mellem 3 spiller Niels  Kr. Lundstrøm, Klavs Kristiansen og Åge Kristensen.
Der var en debutant med på  holdet, Steen Østergård, der gik foran med rigtig god fight.

Næste kamp d. 19/9 er hjemmekamp og topopgøret i rækken samt Komunemesterskabet…  modstander Ikast FS.