Endnu en storsejr til Brande Old Girls

Tirsdag den 21. maj ude mod Karstoft IF

I knæhøj græs og til lyden af kirkeklokkerne fra Karstoft kirke blev der blæst til angreb af Brandes old girls.

Brandes første mål blev sat ind af Gitte Holt som blev spillet helt fri efter 6 minutter. Gitte Holt har også en fod med i Brandes 2. mål. Hun sender bolden ind fra højre side til bagerste stolpe. Her står Pia Holt Kjærgaard og hun helflugter bolden sikkert i mål til 2-0.

Herefter får Karstoft en chance, men Jette Topbjerg Jensen kommer sikkert ud af målet og afværger chancen.

Efter 13 minutters spil er Pia Holt Kjærgaard igen på spil – igen efter flot opspil. Kort efter har Brandes Lena Jensen endnu en stor chance efter flot opspil, men lige på stolpen.

Efter ca. 20 minutters spil har Brande endnu en chance. Endnu engang flot opspil over højre siden og Trine Gasbjerg Jørgensen scorer sikkert til 4-0.

Et par minutter senere og efter endnu et opspil over højre siden finder Gitte Holt igen Pia Holt Kjærgaard ved bagerste stolpe. Denne gang må Pia Holt Kjærgaard dog se sit forsøg prelle af på overliggeren. Heldigvis var Lena Jensen hurtig på fødderne og fik fat i riposten og scorede til 5-0. Kort efter er hun på den igen og scorer til 6-0.

Med 3 minutter tilbage af 1. halvleg sender Gitte Holt bolden i mål via indersiden af stolpen og til pause stillingen 7-0.

2. halvleg startede ikke helt som Brande kunne ønske det. Karstoft fik en tilfældig chance og sendte bolden op i målhjørnet til 7-1.

Brande pigerne lod sig dog ikke stoppe af det og havde herefter mange chancer til henholdsvis Lena Jensen, Trine Gasbjerg Jørgensen, Pia Holt Kjærgaard og en enkelt til Dorthe Eriksen. Dog uden større held.

Med 13 minutter igen sker der det uheldige at Brandes Elsebeth Østergaard falder uheldig efter en tackling og hun må en tur på skadestuen og få sat skulderen på plads igen.

Karstoft tilbyder at stoppe kampen her, men Brande pigerne ville gerne spille kampen færdig. Med 12 minutter igen presser Jette Topbjerg Jensen Karstoft til at lave selvmål til 8-1.

Med 5 minutter igen er det igen Lena Jensen, der med sit 3. mål gør det til 9-1 og med et par minutter tilbage er det Pia Holt Kjærgaards tur til at score sit 3. mål til slut resultatet 10-1.

Kampen igennem blev der vist rigtig flot samspil og villighed til at bevæge sig for sine medspillere. Kampens spiller blev Lena Jensen. Holdet bestod desuden af Jette Topbjerg Jensen, Birthe Guldbrand, Dorthe Eriksen, Trine Gasbjerg Jørgensen, Elsebeth Østergaad, Pia Holt Kjærgaard, Gitte Holt og holdleder Pia Pedersen.