Sejr til Superveteranerne over Herning Fremad.

Mandag aften lykkedes det for Superveteranholdet at få den anden sejr i turneringen, da det helt fortjent blev til en 4-1 sejr over Herning Fremad på udebane, BOB startede kampen med mange gennemspillede angreb og på en af disse scorede Ole Jacobsen sikkert til 1-0, men Fremad ville også være med og sidst i halvlegen udlignede de til 1-1 på en “friløber” uden chance for Bjarne Lassen i målet. anden halvleg var ikke gammel inden Max Schaumann driblede sig igennem til en afslutning som målmanden reddede i første omgang, men i “liggende” stilling lykkedes det Max Scahumann at sparke riposten i mål til 2-1 – midt i halvlegen blev det 3-1 på et superflot mål af Ole Radoor der ser at Fremads målmand er lidt langt ude og sparker den fra egen banehalvdel præcist ind i det ene målhjørne, flot mål! Herefter gik Fremad helt i stå og BOB havde bolden meget de sidste 10 minutter og i de døende minutter lykkedes det Max Schaumann at opfange en fejlaflevering i Fremad forsvaret og øge til slutresultatet 4-1 til BOB. Kampens spiller endnu engang Max Schaumann, men hele holdet skal roses for en flot holdinsats. Næste kamp er mandag den 27. maj hjemme mod Hammerum.