Superveteraner taber klart til Ikast

Mandag aften mødte BOB’s Superveteraner et Ikast hold der havde besluttet sig for at “hævne” sidste sæsons nederlag i Brande, der var i starten af kampen dog ikke meget der tydede på at det skulle lykkes for dem, BOB spillede klogt bolden rundt og kom også til chancer, dog kom ikast foran 1-0 midt i 1. halvleg, men BOB udlignede kort efter til 1-1 da Arne Larsen energisk fulgte en løs chance og kort efter “kæmpede” Max Schaumann sig forbi 3 Ikast spillere og spillede Arne Larsen “blank” foran mål og BOB var foran 1-2  desværre lykkedes det Ikast at udligne i halvlegens sidste sekunder efter et mindre forsvarskiks, men alt i alt en godkendt første halvleg af BOB som endda skulle starte anden halvleg med den kraftige vind i ryggen. Det startede også fint, BOB kom til chancer men desværre blev de brændt – også Ikast kom til flere chancer og de kom foran ca. 10 minutter inde i halvlegen med 3-2 og derefter gik det stærkt og Ikast spillede sig fremt til den ene chance efter den anden og scorede 3 gange mere – så da dommeren endelig fløjtede stod det 6-2 til Ikast, et klart nederlag men alle kæmpede godt, desværre blev der brændt alt for mange “oplagte” chancer. BOB havde sine bedste i den dobbelte målscorer Arne Larsen og Jørgen Laursen, men endnu engang tilfaldt “fidusen” anfører Max Schaumann der spillede en stor kamp, Superveteranerne har mulighed for at revancere sig på mandag, når de hjemme møder Herning KFUM.