Brande Bladet lukkede og slukkede

Brande Old Boys +40 holdet spillede mandag aften d. 29. april på hjemmebane mod Hammerum IF. Det viste sig hurtigt, at Brande drengene var tændte og allerede efter få minutters spil bragte Henrik “Skytte” Mortensen hjemmeholdet foran 1-0 efter godt forarbejde af Søren Prøhl. Midt i halvlegen fordoblede Henrik Mortensen sin scoring efter et mønster angreb i højre side, hvor Skytte kunne heade bolden i kassen til 2-0, som også blev stillingen ved halvleg.Glad to måls SKYTTE

Anden halvleg fortsatte Brande det gode spil og kom også til flere chancer, men man skulle hen til midt i halvlegen inden topscorer Søren Prøhl scorede til 3-0 efter noget klumpspil efter et hjørnespark. Der gik ikke mange minutter mere inden Søren Prøhl ville gøre Skytte selskab som dobbelt målscore. Martin Bjærre var alene med målmanden, og uselvisk trillede han bolden på tværs til topscorer Prøhl, som ikke kunne undå at score til 4-0. Flot overblik af debutanten Bjærre. Kort efter spillede samme Bjærre Mikael Lund fri i feltet, som desværre brændte det store tilbud. Det kunne Mikael Lund ikke have siddende på hans skuldrer, så “Mr. Brande Bladet” lukkede og slukkede til 5-0 til hjemmeholdet kort før tid med hans første scoring på holdet. Det skal også nævnes, at de to indskiftende debutanter Martin Bjærre og Michael Lyhne gjorde det godt.

Bedste spiller for Brande Old Boys blev dog dobbelt målscoreren Henrik “Skytte” Mortensen pga god fight på midtbanen samt to gode mål.

Holdets næste kamp er på udebane mod Lind mandag d. 6. maj.