Fin start på efterårssæsonen for Superveteranerne

Superveteranerne startede efterårssæsonen den 6. august ude mod Ikast FS og var tæt på at få alle 3 point med sig hjem, men efter at Steffen Eriksen og Kent Pedersen havde bragt BOB foran med 2-1 – lykkedes det desværre Ikast at udligne i allersidste minut til 2-2.

Mandag den 13. august skulle holdet så forsøge at gøre det bedre i hjemmekampen mod Herning Fremad, første halvleg var rimelig jævnbyrdig med mange chancer til begge hold men vi skulle helt hen til slut på halvlegen inden det endelig lykkedes Peter Munkholm at bringe BOB foran 1-0 til pausen, kort ind i anden halvleg bragte Max Scaumann BOB foran 2-0 og herefter var der “klasseforskel” 2 mål mere af Peter Munkholm, 1 mål mere af Max Schaumann og 1 enkelt af Åge Kristensen – og så et enkelt “trøstemål” til Herning – samlet 6-1 til BOB’s superveteraner, kampens spiller blev Torben Mechlenburg i målet, som stod en fejlfri kamp, men en flot holdindsats af alle, som lover godt før næste hjemmekamp mod Hammerum mandag den 27. august.