Superveteranerne delte med Herning KFUM

Mandag den 18. juni mødte BOBs + 50 hold Herning KFUM i Herning. BOB kom bedst fra start på den regntunge bane og tilspillede sig flere gode chancer de første 5 – 10 minutter – men desværre kiksede den sidste aflevering/afslutning og istedet kom Herning KFUM for alvor ind i kampen og scorede to gange inden pause. Anden halvleg lignede første meget – flere gode afslutninger til begge hold men de to målmænd havde fundet storspillet frem denne aften, men midt i halvlegen lykkedes det Steffen Eriksen at reducere på et flot langskud og med ca. 10 minutter tilbage tog Jørgen Laursen sagen i egen hånd og “afdriblede” et par forsvarere og udlignede med et flot skud, tæt op af den ene stolpe – helt uden chance for målmanden. I de sidste minutter forsøgte begge hold at hive alle 3 point – og Herning KFUM var da også meget tæt på i sidste minut men en helt fantastisk redning af Klavs Christiansen i  målet reddede trods alt det ene point, som BOB var godt tilfredse med. De mange flotte redninger i målet sikrede også Klavs Christiansen fidusen. Der var denne aften også “sæson” debut til Ole Jacobsen. Superveteranerne spiller sidste kamp hjemme mandag den 25. juni mod Spjald.