Brande Old Girls er tilbage på rette spor igen….

Tirsdag den 22. maj ude mod Kollund/Lind

Tirsdagens kamp var første kamp i 2. runde, hvor Brande igen skulle møde Kollund/Lind som vi vandt 1-0 over i første kamp.

Holdet var indstillet på at de unge piger fra Kollund/Lind ikke skulle have et ben til jorden og Brande startede som i første kamp med chancer fra begyndelsen.

De første 2 stod der Malene Søgaard på, men desværre lige på målkvinden. Næste chance var til Monika Kousgaard, men desværre også uden held. Efter 8 minutter kom det første mål til Brande. Efter godt samspil mellem Ulla Laursen, Malene Søgaard og Jane Ryberg, kunne Jane placere bolden i nettet til 1-0.

Herefter syntes Lind at de skulle være lidt med men Lisbet Andersen i Brandes mål stod hvor hun skulle og kunne let parere den chance.

Efter et langskud fra Gitte Holt, kunne Heidi Bønnerup samle returneringen op og score sikkert til 2-0.

Målet til 3-0 stod der Malene Søgaard på. Hun hamrer til bolden fra midten af og sender den ind lige under overliggeren.

Halvlegen var generelt præget af rigtig flot samspil, hvor Brande næste kunne gøre som det passede os.

Lind kommer lidt længere frem på banen i starten af 2. halvleg og deres første chance parerer Lisbet Andersen ud til hjørne. Kort efter er det Brande der har hjørne og Ulla Laursen sender bolden ind i hovedet på Monika Kousgaard, som desværre sender bolden lige over målet.

2. halvleg var præget af flere store chancer, hvor Brande spillerne faktisk var alene med målkvinden, men hvor hun kom ud og fik pareret bolden. Chancerne tilfaldt henholdvis Mette Jørgensen, Gitte Holt, Jane Ryberg, Ulla Laursen og Monika Kousgaard.

Midtvejs i 2. halvleg var Brande blevet lidt for offensive og Kollund/Lind får en friløber, men Lisbet Andersen i målet får den presset ved siden af målet. I stedet er det Jane Ryberg der igen er på pletten til 4-0.

Kampens sidste mål blev sat ind af kampens spiller, Monika Kousgaard, som får en frispilning lige uden for feltet og tyrer til bolden som går i mål uden chance for målkvinden 5-0.

Holdet bestod desuden af Lisbet Andersen, Mette Jørgensen, Malene Søgaard, Heidi Bønnerup, Ulla Laursen, Jane Ryberg og Gitte Holt.