Senior Old Boys sejrede i topkampen.

Mandag d. 21. maj skulle Brande Senior Old Boys spille på udebane mod Ikast FS. Begge hold var ubesejret før dagens kamp, så der var lagt op til det helt store brag mellem rækkens to bedste hold. Brande startede bedst og efter 8 min kom man foran 1-0 ved Martin “Tømrer” Nielsen. Få minutter senere tog Nicolaj Eg chancen langt udefra med et langskud og bragte holdet foran med 2-0, som også blev halvlegens resultat.
Vi skulle hen til midt i 2. halvleg inden næste mål kom. Søren Prøhl blev spillet fri af en Ikast forsvarer og med et elegant lob bragte han Brande foran med 3-0. 10 min. før tid fik Ikast et tvivlsom straffespark som Ken “Mckenzie” Pedersen var tæt på at tage i Brande målet. Han havde ellers begge lapper på, men han kunne desværre ikke forhindre at bolden gik i mål og dermed endte kampen 3-1 til Brande, som efter sejren i Ikast er rækkens eneste ubesejrede hold.
Ole Radoor blev hædret som kampens bedste spiller efter godt forsvars spil.
Brande´s næste kamp er et vaskeægte lokalderby mod naboerne fra Uhre. Kampen bliver spillet på Brande Stadion mandag d. 4. juni kl. 19,00.