Sejr i sæson debut blev fulgt op med endnu en sejr til Old Girls

Tirsdag den 24. april ude mod Sunds

Allerede efter 5 min. spil kom Brande foran 1-0 på et flot mål af Jane Ryberg. Allerede her kunne man konstatere at det var Brande der sad på spillet.

Lotte Skærlund Pedersen havde igennem hele 1. halvleg mange gode ryk op ad kanten men efterfølgende indlæg og afslutninger.

Midtvejs i 1. halvleg spillede Jane Ryberg Gitte Holt fri i dybden men afslutningen endte desværre på stolpen.

Kort efter var Jane Ryberg igen tæt på efter lidt klump spil, men en Sunds spiller fik reddet den i sidste sekund.

Herefter var det igen Gitte Holts tur. Et indlæg fra Lotte Skærlund Pedersen blev helflugtet af sted, men målkvinden stod hvor hun skulle og snuppede forsøget.

Der kom enkelte angreb fra Sunds men Brandes forsvar bestående af Elsebeth Østergaard, Dorthe Eriksen og Lotte Skærlund Pedersen fik ryddet op så Sunds ikke kom til nogen store chancer.

Det var et helt andet Sunds hold der kom ud til 2. halvleg med meget mere gejst og fik mere spil. Men Brandes fine spil fortsatte heldigvis også og de mange chancer gav pote efter ca. 15 min. i 2. halvleg hvor Jane Ryberg igen var på pletten og øgede til 2-0.

I 2. halvleg foregik meget af opspillet i venstre side ved Elsebeth Nygaard som ligesom Lotte Skærlund Pedersen i 1. halvleg fik hun sendt mange bolde ind foran kassen desværre uden mål.

Til sidst i kampen fik Sunds et par store chancer. Først forsøgte en Sunds spiller at lave tunnel på Pia Søndergaard i målet men hun fik flot pareret.

Næste chance var en Sunds spiller ved at liste sig imellem Pia Søndergaard i målet og Gitte Holt men sammen fik de afværget hvad der var ved at udvikle sig til en stor chance. Sunds havde også et hovedstød på stolpen men heldigvis blev det ved ligeved og kampen sluttede 2-0 til Brande.

Kampens spiller Jane Ryberg. Holdet bestod desuden af Pia Søndergaard, Lotte Skærlund Pedersen, Dorthe Eriksen, Elsebeth Østergaard, Elsebeth Nygaard, Trine Gasbjerg, Ulla Laursen og Gitte Holt.