Superveteranerne taber hjemme til Herning KFUM

Brande Old Boys superveteraner tabte mandag aften hjemme i en lige kamp til Herning KFUM som havde marginalerne og heldet på deres side denne aften, Herning startede kampen bedst og midt i første halvleg kom de helt fortjent foran med 1-0 efter et flot angreb hvor BOB’s forsvar var noget “rundbarberet”!  Herefter overtog BOB spillet og der var flere store chancer til både Steffen Eriksen og Max Schaumann – men fantastisk spil i KFUM målet hindrede udligning. Kort ind i anden halvleg fik BOB et frispark lige uden for feltet, som den “debuterende” venste back Ove Pedersen “kanonerede” i nette helt uden chance for Hernings målmand. Bob havde herefter mange gode chancer for at vinde kampen og selv om Hernings målmand med 10 minutter tilbage af kampen blev skadet,       lykkedes det ikke for BOB at score – og som det så mange gange går, så scorede Herning i de sidste minutter på et lidt tilfældigt mål som Lars Heide i målet troede var “langt forbi” men det var den ikke – så 1-2 til Herning KFUM, et dumt nederlag – og der var meget lidt ros fra holdlederne 🙁  – BOB havde sine bedste i målscorer Ove P. og Brandmand Schaumann. Næste gang er det Spjald på udebane, så mon ikke der skal 3 point ind på “kontoen” igen der..