Tæt i Bording

BOB’s +50-mandskab var mandag på besøg hos de nærmeste forfølgere fra Bording, og opgøret blev ligeså tæt, som stillingen på forhånd lagde op til.

Det første kvarters tid følte de to hold hinanden på tænderne, uden at det førte til de helt oplagte målchancer, men efter 17 minutter lykkedes det for Michael Laursen at sparke gæsterne i front.

Seks minutter senere udlignede hjemmeholdet på et dommedagshug fra 20 meter, der kilede sig ind under overliggeren – et virkelig flot langskudsmål.

1. halvlegs sidste chance tilfaldt indskiftede Elmedin Bratic, som alene med Bording-keeperen måtte se sit forsøg blokeret.

Der var ikke spillet meget mere end halvandet minut af 2. halvleg, før Jørn Eriksen ramte den ene opstander, men derfra var det igen småt med de oplagte målchancer, inden et indlæg fra Kai Varisbøl midt i halvlegen lidt tilfældigt ramte overliggeren.

Bording forsøgte sig mest med lange afleveringer i dybden, men de blev gang på gang afvist af en storspillende Ken “Neuer” McKenzie, der var udlånt fra +60-holdet og helt fortjent blev kåret til kampens spiller.

Scoret blev der derfor ikke i 2. halvleg, selvom gæsterne flere gange sværmede om Bording-målet, og så endte topopgøret ganske retfærdigt med en pointdeling for resultatet 1-1.

Dermed topper BOB trods efterårets første pointtab fortsat rækken, nu et enkelt point foran Ikast fS og Herning Fremad, der deler andenpladsen.