+40 sejr i Lind

Torsdagens kamp var kun 2 min gammel da Funderskov header en tværaflevering på tværs i målfeltet, Hvor Tyr stensikkert omsætter chancen til 1-0 Fra en tvivlsom offside position. Dog forblev fløjten tavs fra dommeren?

Midt i halvlegen kommer Funderskov til en kæmpe chance. Denne chance skulle have bragt BOB på 2-0. Det skulle han dog gøre godt igen senere i kampen.

Sidst i halvlegen, kommer Lind til deres eneste chance i halvlegen. BOB’s Offside fælde glippede. Det gav en fri løber til Lind angriberen. Den vikarierende målmand Medin var iskold i sommervarmen. Med en flot fod parade blev en udligning afværget.

Tro kopi fra 1 halvleg scorede BOB efter 2 min i 2 halvleg, hvor Funderskov rettede op på afbrænderen fra tidligere. Han scorede sikkert til 2-0 på en frispilning fra Summe. Midt i halvlegen blev det til 3-0 til BOB. Efter tryllerier på venstre kanten af Herbie og Tyr ender bolden ved Lille Lunde som udplacerer Lind målmanden. ( Det udløser nok en 20’er fra far Lunde )

Sidst i halvlegen kommer Lind, til en kæmpe hovedstøds chance inde i det lille felt. Dog stod Medin plankeværk igen i vejen. Med en fremragende redning sørgede Medin for at Lind forblev målløs.

Det hele ender med en fortjent 3-0 sejr til BOB.