To gode kampe

Mejdal – BOB

Damerne var taget en tur til Mejdal, som altid var en jævnbyrdig kamp, men hvor udfaldet igen ikke var på BOBs side. Det starter med en god BOB chance, som dog ender i en hurtig omstilling til Mejdal, som scorer. Bagefter er det Pernille J med et godt opspil, og en god bold indover, hvor Pernille H får en tå på. Kor efter får Mette tilkæmpet sig bolden, en høj bold i feltet, som Anne får kæmpet ind. Så får Mejdal desværre lavet to gode langskudsmål uden chance for Marianne P i målet, som ellers stod en rigtig god kamp med nogle gode redninger. I 2. Halvleg får Karen scoret sit først BOB mål, idet hun banker bolden ind fra et skud udefra. Senere er det Lena, der finder Pernille J med en god bold indover til Marianne A, som scorer. Desværre sker det samme, som sidste kamp mod Mejdal, at selvom BOB faktisk har spillet, så får Mejdal scoret fire hurtige mål. Kampen ender derfor 7-4. Kampens spiller blev en hård kæmpende Mette.

BOB – Spjald

På en regnfuld og blæsende aften, tog BOB imod Spjald. Damerne lagde hårdt ud, og pressede godt på.. Pernille H spiller Cecilie fri, der skyder første gang, og uden chancen for målmanden får hun scoret. BOB har det meste af spillet og efter et virkelig flot opspil imellem flere spillere, er det Anne der ender med bolden, og scorer. Inden halvleg er det Marianne, som tager bolden godt til sig, finder Anne, videre til Line, som scorer. Efter halvleg får BOB kæmpet sig frem til et frispark på midten. Her får Michele sparket bolden i feltet, hvor Pernille H får loppet bolden over målmanden og i mål. Selvom BOB har det meste af spillet, så får Spjald reduceret til 4-1, og 4-2. Jane stod en god kamp, og BOB havde flere chancer, som de kunne have scoret på. Men kampen endte 4-2. Pernille H spillede en rigtig god kamp, og blev kampens spiller.