Men vejret var godt

Mandagens kamp i +50-rækken mellem Herning Fremad og BOB på førstnævntes kunstgræsbane måtte sættes igang uden dommer – han var kørt til Brande, hvor der ikke var nogen oldboys-kampe, han kunne dømme, men med et kvarters forsinkelse nåede han frem til Fremads baner og kunne overtage ledelsen af opgøret.
Kort forinden havde hjemmeholdet ramt den ene opstander, og det blev da også værterne, der kom først på tavlen, da de efter et hurtigt taget frispark fik sendt bolden i gæsternes netmasker.
Kort før pausen udlignede Bjarne “Tøf” Kristensen for BOB, da han efter en hurtig omstilling ekspederede Sigurd Kristensens fine frispilning i kassen til halvlegsresultatet 1-1.
Fra 2. halvlegs start var det igen Herning, der overtog styringen, og efter 6 minutter måtte Thomas Svensson heade væk på målstregen.
I det 13. minut sendte en Fremad-spiller en høj ballonbold mod BOB-målet fra egen banehalvdel; den tilsyneladende harmløse fremlægning hoppede først over Sigurd Kristensen og derefter Jens Ole Pedersen i BOB-målet, og så var hjemmeholdet igen i front på et rigtigt kludemål.
I det sidste kvarter var det gæsterne, der havde bolden mest, og de fik da også tilspillet sig et par chancer, der havde fortjent en bedre skæbne. I endnu en omstilling spillede Sigurd Kristensen Bjarne Thisgaard helt fri, men han overplacerede sit skud, og lidt senere måtte Bjarne “Tøf”, se sit skud blokeret efter godt gennembrud på selve baglinjen af Kai Varisbøl.
Mere blev det ikke til for gæsterne, og så endte opgøret med det andet 1-2-nederlag i træk til BOB, som med en sejr ellers kunne have sat Herning helt af og samtidig være rykket tættere på topholdene; i stedet hentede Fremad-mandskabet efterårets første sejr.
Kampens spiller blev målscorer Bjarne “Tøf” Kristensen.