Sikker sejr til 40+ i Snejbjerg

Torsdag aften skulle Brande til Snejbjerg for at møde rækkens absolutte bundhold.

Brande tog teten fra kampens start og det var meget sjældent at Snejbjerg overhovedet kom over midten. Overtaget betød også masser af chancer til Brande men de blev desværre brændt.

Vi talte alene i første halvleg 3 fri løbere som desværre alle blev brændt. Det betød at første halvleg sluttede som den startede, nemlig 0-0.

Anden halvleg fortsatte med et stort tungt Brande pres ned i mod Snejbjerg målmanden, som skal roses for en god og stabil indsats.

Forløsningen kom da der var spillet 15 min i anden halvleg. Dennis Lundstrøm fik bolden inde i feltet og med nogle snævre fikse driblinger så Snejbjerg sig nødsaget til at lave straffe på ham. Sparket omsatte Summe sikkert og 1-0 føringen var en realitet, endelig.

Dette skulle vise sig at være nøglen til flere mål. Blot 4 min efter føringsmålet scorede Allan Kjærgaard med hovedet, hvilket må siges at være en sjældenhed at det sker, men et flot mål. Oplægget kom fra Anders Videsen som headede godt på tværs til Allan.

Blot 1 min senere ville Videsen selv være med. Efter nogle gevaldige afbrændere tidligere i kampen kom forløsningen for Bomber Videsen. Fra en ret spids vinkel kanonerede han bolden op i nettaget uden chance for Snejbjerg keeperen.

Eneste malurt i bægeret kom ca 1 min før tid hvor Snejbjerg reducerede til kampens resultat, 1-3. En lidt unødvendig scoring men som Lunde tørt konstaterede så var det et trøstemål…..

Kampens ret suveræne spiller blev Allan “Møffe” Kjærgaard som helt fortjent løb med titlen som Man of the Match.