Så blev det forår og 40+ skulle spille første turnerings kamp i Ikast

Det blev en kamp, hvor man tydeligt kunne se at det var sæsonens første kamp.

Brande kom aldrig rigtig op i omdrejninger. Det resulterede i et nederlag på 2-1 til Ikast.

En  1. halvleg hvor Brande godt kunne have været kommet foran. På et par store chancer til Summe og Videsen. Dog endte halvlegen uden scoringer.

2 Halvleg var kun 3 minutter gammel da Ikast’s mexicaner drog igennem Brande forsvaret og loppede bolden i kassen til 1-0. Et temmelig godt scoret mål.

Yderlig mere diskede Lars Poulsen op med et par klasse redninger og holdt dermed Brande inde i kampen.

10 min før tid blev Brande straffet på et dårligt indkast fra Allan Kjærgaard, der aldrig nåede frem til en Brande spiller. I stedet for opsnappede Ikast bolden og scorede til 2-0.

I kampens sidste minutter fik Medin reduceret til slut resultatet 2-1 men tættere på kom Brande ikke….

Kampens spiller blev Allan Kjærgaard, som gjorde comeback efter en lang skadespause.