Vildbjerg sat til vægs

Fem sejre i fem kampe og en målscore på 22-6 var facit for Vildbjerg forud for mandagens hjemmekamp i +50-rækken mod Brande Old Boys, som med en koncentreret og disciplineret indsats fik ødelagt den statistik godt og grundigt.

Men kampen kunne have fået et helt andet forløb, hvis Vildbjerg havde fået scoret på en friløber i kampens indledning, da gæsterne stik imod taktikken satsede hele butikken fremad banen – heldigvis vandt Bjarne Thisgaard i BOB-målet duellen mand mod mand, og det var ikke sidste gang i kampen, han fik pillet glansen af Vildbjerg-offensiven.

Først i slutningen af 1. halvleg kom der gang i målscoringen. Efter flere tilløb fra gæsterne sendte Henrik “Skytte” Mortensen riposten fra Bjarne “Tøf” Kristensens afslutning i netmaskerne, og to minutter senere fik en liggende Thomas Svensson sparket bolden det sidste stykke over stregen efter en luftduel med Vildbjerg-keeperen.

Bagud 0-2 var hjemmeholdet tvunget frem på banen, men det kneb for dem at få dirket BOB-forsvaret op, og når det endelig lykkedes, stod Bjarne Thisgaard i vejen for afslutningerne. Bl.a. med en fantastisk dobbeltredning, og 9 minutter før tid afgjorde Kai Varisbøl istedet definitivt opgøret efter en god stikning fra Bjarne “Tøf”.

I kampens næstsidste minut blev ydmygelsen total, da Jens Studsgaard med en brasiliansk inspireret ydersideaflevering sendte bolden til bageste stolpe, hvor en helt fri Benny Vilsborg gjorde det til slutresultatet 4-0 til BOB.

Kampens spiller blev Bjarne Thisgaard.