Unødig spænding i 40+ sejr over Vildbjerg

Torsdag aften bød BOBs 40+ hold Vildbjerg velkommen til en kamp som skulle vise sig at blive lidt mere spændende end nødvendigt var.

Brande satte sig med det samme på spillet og allerede efter 3 min. burde Michael Tyr ha bragt Brande foran, men den store chance blev brændt. Vi skulle hen i det 14. minut før Brande kom foran. Her var det Lars Duedahl der sparkede bolden i kassen direkte på frispark. Blot 2 min. efter var det Danni Smøg der med pandebrasken bragte Brande foran med 2-0 efter et kanon indlæg fra Bjarne Tøf.

Der var ikke mange chancer til Vildbjerg men nævnes skal det at Søren Laursen, som gjorde comeback, hev en redning frem da Brandes egen Tøf forsøgte at score i eget net….

Anden halvleg var blot 2 min. henne da Martin Herbie scorede på et suverænt godt hovedstød. 3-0 og sejren burde være sikker. Det blev også 4-0 da Lars Duedahl scorede på et frispark fra 25-30 meter.

Ved stillingen 4-0 meldte Brandes forsvar sig ud af kampen. På ca. 6 min. scorede Vildbjerg 3 gange og spændingen var så absolut tilbage, Personlige fejl var skyld i at Vildbjerg lugtede blod og var tilbage i kampen.

Heldigvis ville Brandes Michael Tyr det anderledes og med 3 min. igen scorede han et super flot mål efter et godt gennemspillet angreb. Stillingen forblev 5-3 til Brande som trods lidt modgang i anden halvleg formåede at køre en ret sikker sejr i hus.

Næste kamp er hjemme torsdag i næste uge imod Ikast.