Mejdal – BOB

Stærk holdindsats gav god sejr

BOB var taget til Mejdal til kamp om første pladsen. BOB var fra start af klar og de første 5-7 min. var også mest BOB chancer, men bolden vil ikke i mål. Efter 10 min. lykkes det dog, efter et godt opspil får Pernille bolden i feltet. Hun får hurtigt vendt rundt og spiller Anne, der scorer. Kort efter får Mejdal et gult kort, og overtallet udnytter BOB. De spiller sig frem til endnu flere chancer, og da Cecilie header Pernille fri, tager hun et træk og skyder bolden i mål. Minuttet inden halvleg er det dog Mejdal, der får scoret, på et godt skud udefra, bliver bolden banket i hjørnet, uden chance for Jane.

Efter halvleg er det igen BOB, som er det dominerende hold med de fleste chancer, og flere gode skud udefra, som ender med scoringer. Først er det Cecilie, som fanger bolden på midten, dribler forbi en spiller og uden for felter tager hun chancen og skyder bolden i mål. Kort efter gentager Maria, som med et par hurtigt træk banker bolden i mål. Selvom det mest stod på BOB, havde Mejdal også et par chancer, hvor Jane får lavet nogle gode redninger. Dog lykkes det Mejdal at få bolden i mål, efter en gang klump spil. BOB får i kampen godt gang i deres hurtige et-to spil, som er med til at skabe chancer. Bl.a. tager Cecilie og Pernille en god tur op, hvorefter Cecilie stort set gentager målet fra tidligere, ved et godt spark udefra ender bolden i målet igen. Til sidst lukker Lena kampen af med et godt mål, efter flot opspil. Hele holdet kæmpede godt, hvilket også gav de mange gode chancer.

Kampens spiller blev en velspillende Cecilie.