40+ sejr over Snejbjerg

Torsdag aften kunne Brande Old Boys 40+ hold byde Snejbjerg velkommen på bane 1. Det var et afbudsramt Brande hold der satte sig på spillet fra starten.

Der var kun spillet små 10 min. da Brande bragte sig foran. Nicolaj Eg skød på mål hvor Snejbjergs målmand kun kunne halvklare. Riposten røg ud til Martin Herbie som sikkert scorede til 1-0.

Eg kunne ha bragt Brande foran 2-0 efter 11 min da han var alene igennem. Hans forsøg på at lobbe bolden over målmanden lykkedes dog ikke.

Der skulle dog ikke gå mere end 10 min mere før Topscorer Eg kunne score til 2-0 i hans comeback kamp efter en længere skadespause.

5 min før halvleg kom Snejbjergs største chance da deres angriber flugtede bolden ind på stolpen. Det var det tætteste Snejbjerg kom på en scoring i denne kamp.

Anden halvleg blev en stille og rolig affære. Eneste scoring kom efter 4 min hvor Skytte scorede efter et godt oplæg fra Eg.

Resten af halvlegen bød ikke på nævneværdige chancer, hverken for Brande eller Snejbjerg. Stor ros til Brande holdet for en god indsats hvor der skulle sloges for tingene…

Dagens spillere blev fortjent Summe og Medin.