Sejr i først kamp

Hammerum – BOB

På en varm onsdag aften var damerne taget til Hammerum i første kamp efter sommerferie. Og man kunne godt mærke, at de lige skulle igang igen. De første ti minutter er derfor også en del spil frem og tilbage, hvor begge hold lige skal finde hinanden.

Så begynder BOB at få spillet i gang, og via et godt opspil er det Birgitte, som får spillet en flad bold tilbage til Lena, som hun banker ind. Kort efter er det endnu et godt opspil, hvor Marianne får taget bolden godt til sig og spiller Anne, som let kan prikke bolden ind. Hammerum får spillet nogle lange bolde frem, men her er det Maria som oftest kommer først på den, eller Jane der giver god lyd fra sig nede i målfeltet. Og i stedet er det Pernille H, der med en god spilning finder Lena, som scorer igen.

Inden pausen får BOB scoret to gange. Først spiller Birgitte til Marianne på tværs af banen. Hun tager bolden ned, og banker den ind på stolpen, men bolden ender for fødderne af hende igen, og så får hun bolden i mål. Derefter er det et hjørnespark fra Birgitte, hvor en hel fri Pernille J sikkert kan scorer.

Efter halvleg er der chancer i begge ender, men hvor det kun er BOB som får scoret. Hammerum har en friløber, som Jane får foden på, og ellers er det igen chancer som BOBs bagerste får afværget. Via et godt opspil får Anne bolden i kanten af feltet, spiller den indover, hvor Dina stille og roligt kan sætte bolden i mål. To minutter inden slutfløjt er det Maria, som erobrer bolden på midten af banen, dribler op gennem hele Hammerum forsvaret og afslutter med et mål. Generelt var kampen en rigtig god holdpræstation, hvor alle gjorde det rigtigt godt.

Kampens spiller blev Maria Husum.