Alt blev brændt

Manglende effektivitet var endnu engang afgørende, da Brande Old Boys mandag havde besøg af et ikke specielt frygtindgydende Vildbjerg-mandskab i +50-rækken.

I indledningen fik gæsterne ganske vist en håndfuld hjørnespark, men egentlige chancer blev det ikke til. Det gjorde det til gengæld i den modsatte ende af banen, men midt i halvlegen var det alligevel Vildbjerg, der bragte sig i spidsen, da et skud langt udefra blev rettet af og sneg sig i netmaskerne tæt op ad den ene målstolpe.

Efter flere gode muligheder til værterne blev halvlegens sidste sekunder afgørende for kampens udfald. Først smadrede BOB’s Michael Laursen bolden på overliggeren, og få sekunder senere lå bolden i stedet i nettet i den modsatte ende efter et par kiksede forsøg på clearinger og et flot udført lob. Straks efter fløjtede dommeren til pause.

Fra 2. halvlegs start var hjemmeholdet igen klart farligst, når de fik fat i bolden.
Vildbjerg var til gengæld yderst sjældne gæster på hjemmeholdets banehalvdel og havde ikke en eneste afslutning i nærheden af målrammen i løbet af halvlegen.

Det havde Brande til gengæld, men når afslutningerne endelig sad inden for målrammen, leverede Vildbjerg-keeperen store og små mirakler, og da han fem minutter før tid også klarede Nicolaj Egs helt frie hovedstød fra få meters afstand, var løbet kørt. Selvom næppe nogen kunne have indvendt noget, hvis opgøret var endt 4- eller 5-2 til Brande, endte kampen fuldstændig misvisende 2-0 til Vildbjerg takket være hjemmeholdets totale mangel på effektivitet foran mål.