Top kamp I 40+

Det var rækkens nummer 1 BOB mod nummer 2 Herning Fremad der i sommervarmen skød efterårs sæsonen i gang, på Bane 1 i Brande 11 August

Det var absolut, ikke den bedste kamp der var spillet på Bane 1. Begge hold havde nogle start vanskeligheder efter 8 ugers pause.

Det var dog BOB der kom til de første chancer. Allan Hansen havde kampens første store chance. Som ”sneg” sig lige over målet. 5 min senere rettede Allan Hansen op på afbrænderen ved at score sikkert til 1-0 efter et godt sammenspil med Summe og Medin.

Medin ville ikke kun være i oplæggerens rolle. På en fremragende diagonal aflevering fra Jonny Bjørnsholm tog Medin flot bolden med i løb, knaldede bolden stensikkert ind i kassen til 2-0

I Pausen skiftede BOB deres ny indkøb Casper Thestrup fra Silkeborg ind. (debut øl )

Spillet i 2 halvleg blev en del spil frem og tilbage uden de store chancer. Midt i halvlegen måtte Thomas Svensson lade sig skifte ud med en skade. Det gav sæson debut til Torben Kjærgaard efter en længere skades pause.

10 min før tid fik Herning reduceret på en fremragende helflugter. Det blev kampens sidste mål.

Så en vigtig sejr i topkampen til BOB. Som fik slået et hul på 8 point ned til Herning