Ineffektive i Tjørring

Mandag tog Brande Old Boys’ +50-hold hul på efterårssæsonen med en udekamp i Tjørring, som holdet før sommerferien spillede 2-2 imod 2 gange.

Effektiviteten hos de to holds spillere var tilsyneladende ikke helt færdig med at holde sommerferie: Allerede efter få minutters spil var værterne tæt på, men en stor chance blev misbrugt, og derefter var det gæsterne, der overtog styringen. En håndfuld muligheder gav imidlertid ikke udbytte pga. manglende kvalitet i afslutningerne, og i stedet kom hjemmeholdet foran 5 minutter før pausen, da en Tjørring-spiller pludselig stod helt fri tæt under mål.

Fem minutter efter sidebyttet omsatte værterne en kontra til en 2-0-føring, og først 12 minutter inde i 2. halvleg lykkedes det endelig Brande-mandskabet at få scoret. Med et langt skift fandt Sigurd Kristensen Michael Laursen, som sendte bolden i netmaskerne med et fladt spark.

Bjarne Thisgaard ramte den ene opstander med en afslutning fra en spids vinkel, og 2-3 gange sparkede Tjørring-målmanden bolden lige ud i fødderne på en Brande-spiller, uden at det blev straffet med en scoring.

I kampens næstsidste minut ramte et halvkikset Tjørring-indlæg trekantsammenføjningen, og på det efterfølgende modangreb blev kampens spiller, Michael Laursen, spillet helt fri, men hans afslutning røg en meters penge forbi mål, og så endte opgøret med en 2-1-sejr til Tjørring.