De brændte chancers kamp i Snejbjerg

Torsdag var Brande Old Boys’ 40+ hold i Snejbjerg og det skulle vise sig at blive en chancerig affære for Brandes vedkommende, desværre blev de fleste chancer brændt.

Allerede efter 2 min blev Snejbjerg advaret, her var det Michael Summe der havde Brandes første chance. De næste minutter gav flere gode muligheder til Brande, efter 10 min fik Lars Duedahl en kæmpe chance hvor han alene med Snejbjerg målmanden ikke fik afsluttet i tide, men i stedet for begyndte han at drible og chancen blev forpasset.

Træner teamet tog konsekvensen over de mange brændte chancer efter 20 min. Danni Smøg blev taget ud og ind kom fætter Thisgaard, sikke et bytte for efter 5 sekunder på banen scorede netop fætter Thisgaard til 0-1 på et hovedstød. Bedre entre kunne man ikke ønske sig.

Desværre for Brande gik der ikke lang tid før Snejbjerg udlignede. Brande lavede en tilbagelægning til målmand, Lars Poulsen. Desværre ramte bolden en knold og hoppede op på Lars ben og ud til en Snejbjerg mand der nemt kunne sparke den ind, det var det allerførste, og sidste, skud Snejbjerg havde i denne kamp.

Heldigvis for Brande ville Anders bomber Videsen det anderledes da han 2 min efter udligningen fik bolden på kanten af feltet og smadrede den ind bagved en sagesløs Snejbjerg målmand. 1. halvleg slutter med endnu en kæmpe chance, denne gang er det fætter Thisgaard der alene med målmanden desværre brænder.

Anden halvleg forløb ligesom første. Brande havde nogle kæmpe chancer mens Snejbjerg nærmest ikke kom over midten. Vi nøjes med at nævne halvlegens enlige målscorer, Michael Summe som flot scorede på et hovedstød.

Kampens spiller blev Medin som spillede en super flot kamp.