Afvekslende kamp uden vinder

Det var udeholdet, der kom bedst fra start i tirsdagens udsatte kamp i +50-rækken, hvor Tjørring var på besøg hos Brande Old Boys.
Efter 9 minutter måtte værternes vikarierende målmand, Torben Kjærgaard Jakobsen, hive en fodparade frem for at afvise et nærgående Tjørring-forsøg, hvorefter bolden via overliggeren gik til hjørnespark, men i det 17. minut bragte gæsterne sig fuldt fortjent i spidsen. Føringen så ud til at holde halvlegen ud, men 3 minutter før pausen sendte Mikael Lund et indlæg ind i feltet. Her fik Brian Dahl Thomsen lige præcis ikke ram på bolden, hvilket overraskede en Tjørring-forsvarer så meget, at bolden fortsatte til en helt fri Nicolaj Eg, som udlignede til 1-1.

To minutter senere sendte samme Nicolaj Eg Henrik “Skytte” Mortensen af sted i dybden, og hårdt presset af en Tjørring-forsvarer bankede han bolden i kassen med venstrepoten til halvlegsresultatet 2-1 til Brande.

Efter pausen have hjemmeholdet chancerne for at afgøre kampen. Efter 10 minutter fik Tjørring-keeperen slået en afslutning fra Mikael Lund ud på indersiden af stolpen, hvorfra den sprang i spil igen, og to minutter senere var Søren Prøhl endnu tættere på, da han fra en meters afstand ramte samme stolpe efter en maskeret frisparksaflevering fra Sigurd Kristensen.

I stedet for den scoring til hjemmeholdet, som kunne have lukket kampen, fik gæsterne udlignet, da en Tjørring-spiller 7 minutter før tid pludselig stod helt fri ved bageste stolpe og let kunne sende bolden det sidste stykke over stregen. Inden dommerens sidste fløjt nåede Tjørring også at ramme ydersiden af trekantsammenføjningen, så facit af en ganske velspillet kamp, hvor holdene skiftedes til at være i teten, blev meget passende uafgjort 2-2.

Kampens spiller for Brande blev Henrik Mortensen.